Socionomreserv 230 – Hur gick det sen?

Idag har jag väntat på resultatet, inte lika spänt som förra gången och blev heller inte lika besviken. Jag hamnade på reserv 65 och reserv 63 och tidigast den 15 januari vet jag om jag fått en reservplats – vilket känns väldigt orealistiskt. Men vi kan alltid hoppas!

Nu blir det att plugga järnet för högskoleprovet till våren och förhoppningsvis så är det min tur till hösten!

Jag är så fixerad att jag kommer vara över 26 när jag tar examen, men det är inget dåligt med det – varför tror jag att det är så? Är så inställd på att allt ska vara perfekt och jag ska nå alla mina mål nu med en gång. Men jag ska kämpa för dem! Tillslut så kommer det att gå!

Heja er som också söker in … och söker in!!!

Fick ingen reservplats.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.