Nyheter 2019!

Okej! Januari är över men året har ändå bara börjat och vi har redan fått så många nya smaker och nyheter från hälsokostjättarna – NOCCO, Celsius och Barebells! Vi som tränar på Nordic Wellness har även fått smaka på de nya My BCAA!

Okej så NOCCO har släppt sin nya Winter edition med smaken Blueberry – som med allt annat så är smaken som baken även här… delad. Många tycker att den är den godaste smaken medan några, jag inkluderad, tycker inte att smaken är så värst märkvärdig. Jag hade väldigt stora förväntningar efter Juläpple och Skumtomte smakerna, visst Blueberry är god men den slår inte jul smakerna, för mig smakar den inte så mycket, men den går att dricka.

4/10

Celsius har precis släppt sin nya smak Peach Vibe – herrejösses den är så god! SÅ god! Den är somrig och söt i smaken, och den smakar verkligen persika! Tänk att dricka den till sommaren ute i solen, en kall Celsius Peach Vibe! Härligt!

10/10

Barebells – jag har alltid så svårt att stava deras märke, Barbells eller Barebells? Barebells va? I alla fall, de har släppt sina Core bars i smakerna Toffee, Apple Pie och Brownie! Dessa bars är mindre och lite billigare – ett on-the-go snack som de kallar det. Jag föredrar dessa över de vanliga barsen – Toffee är min favorit och Apple Pie och Brownie delar på andraplatsen. Alla tre smakerna är i sina egna ligor och de går nästan inte att jämföra. Men så goda! Sååå goda!

Toffee 8/10

Apple Pie 7/10

Brownie 7/10

Wellness Nutrition, mina absoluta favoriter! Ja vi som tränar på NW har säkert sett att de har lanserat sina nya MY BCAA, och en ny förbättrad smak av My Boost Fizzy Pear! Har inte hunnit smaka den sistnämnde men My BCAA är så god, perfekt med endast 99 mg koffein och båda smakerna är så goda! Raspberry Rush för den som älskar sött och helst dricker hallon soda och Golden Wings för den som gillar den mindre söta smakerna och som älskar smaken de klassiska energidryckerna.

9/10!

Produkterna finns i närmsta matbutik eller närmsta NW gym! 🙂 Testa och kommentera vad du tyckte!

Disclaimer: jag är inte sponsrad, bara väldigt intresserad!

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.