”Det ska vara roligt att träna”

Ja, men det ska det faktiskt!

Är du en person som hellre sätter på hörlurarna och bara kör din egen grej på gymmet, eller vill du helst boka in dig på gruppträningspass med andra? Oavsett så ska du göra det som känns roligast för dig. För ja, träning är kul!

Vi alla har olika preferenser inom mode, skönhet, böcker, filmer, tv-serier, blommor, mat och till och med valet av toapapper. Så det är inte särskilt underligt att vi har olika saker vi tycker är roligt även när det gäller träning och hälsa.

Jag gillar det mesta och jag kan tycka det är roligt att köra mitt race i gymmet, svettas i en sal med andra eller ta träningen utomhus i en löp- eller cykelrunda. Jag gillar inte sport däremot.. så tråkigt.

Men det finns andra som tycker sport är det bästa som finns men hatar gruppträningspass och kanske inte tycker det är så kul att lyfta vikter i gymmet.

Vi är alla olika och har roligt på alla sätt – jag tror verkligen att alla skulle tycka om träning om de vågade testa och prova sig fram till vad dem gillar.

Så, vad tycker du är roligt?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.