Moonlight Minds, stöd för dig som mår dåligt

Hej!

Jag heter Josefin och min dröm är att bli kurator – just nu jobbar jag heltid på ett gym men under tiden gör allt jag kan för att komma in på socionomprogrammet så att jag kan uppfylla min dröm om att hjälpa andra.

Nu vill jag starta ett projekt, Moonlight Minds, för dig som gärna vill ha någon att prata med men inte har tid eller kraft nog att besöka en psykolog eller kurator.

Jag kan inte ge dig medicinska råd eller diagnostisera dig – det jag kan göra är att finnas där för DIG och finnas som stöd för dig under din kamp att må bra igen.

Varför vill jag finnas där för just dig?

Jag har själv varit djupt i en depression, och jag vet hur livet kan kännas när allt är mörkt runt omkring en. Jag har erfarenhet av att själv ha gått hos psykologer och kuratorer, vilket jag också uppmanar till!

Det är en daglig kamp att ta sig igenom en depression, en ångestsjukdom eller ätstörning. Jag vill finnas för dig som behöver stöd.

Låter detta som något för dig?

Skicka ett mail till mig på moonlightmindss@gmail.com så kan vi prata 😊

Kram,

Josefin Amelie

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: